Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, February 20, 2016

LWC DAH TUTUP


Tetiba merasakan LOSE WEIGHT itu sudah tidak sajak dengan kak zel..
Bayangkan blog itu sudah wujud dari 2008..
Ni dah 8 tahun berlalu..

GAIN WEIGHT ada..
LOSE WEIGHT non hado!!

Lagipun nama LWC tu dah tak relevan dengan isi kandungan blog..
Yang lebih banyak kepada bisnes & anak-anak..
Sekelumit pun takde pasal usaha-usaha nak turun berat..
Kecuali bab2 review workout dvd..
Itu jelah..

Oleh itu..
Sekarang Kak Zel akan bersiaran dari blog rapunzel ini..
Ada yang tanya 2106 itu apa?
Kenapa bukan 2016?

21 - birthday Khaleef
06 - birthday Hasya

Awat RAPUNZEL...
Siapa yang dah biasa bersidai kat FB..
Tau laa kan sapa Rapunzel ni..

Rapunzel ni muncul bila Kak Zel start jual Camira..

Oh ye..

Tulis pasal CAMIRA...

2016 ni CAMIRA nak keluar set baru hoi!!!!

Aku dah dapat cuba trial version 2-3 produk..
Mak aiiiiii TERBAEK semua wok!!!!

Oleh itu.. nantikan tak lama je lagi...

Sementara itu...
Loose product yang lain masih ada seperti biasa...
Harga dok serupa lawa gitu laa....
Lagi ada bagi FREE POS LAJU sepanjang Feb..

JANGAN TUNGGU NAK CANTIK!!!!
.
.
.

No comments: