Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, June 19, 2014

MONSTAR



Tukar genre pulak..
Kali ni ala2 high school musical :)

Jalan citernya biasa sahaja..
Tapi drama ni best pasal OST..
Lagu-lagu dalam drama ni semua best-best...
Catchy..
Jenis sekali dengar.. terus terpikat..



Heroin drama ni mmg comei2 gitu..
Yang hero pulak.. ada 2 orang..
Hero pertama seorang idols..
Dia dari kumpulan Men In Black..
Disebabkan satu insiden dia dengan peminat..
Dia mesti masuk sekolah balik untuk perbaiki imej dia..

Yang heroin tu pulak..
Dia baru pindah dari New Zealand..
Jadi dia tak kena hero tu sapa..

Disepanjang drama ni..
Depa berdua ni asyik gaduh je..
Sentiasa tak sefahaman..

Tapi lama-lama hero suka pulak pada heroin..
Tapi masalahnya dia seorang idols..


Selain dari cerita love story..
Drama ni gak mengisahkan 2 kumpulan muzik yg bersaing..
Untuk jadi wakil sekolah di pertunjukkan pentas untuk menteri..

Kumpulan yg satu lagi tu mmg dah tersohor kat sekolah tu..
Satu lagi pulak.. kumpulan baru..
Dalam kumpulan tu.. ada hero, heroin, 2nd hero dan beberapa orang lain..
Yang asalnya tak berbakat pun..



2nd hero..
Dia tak jahat..
Tapi baik sangat-sangat...


Sebenarnya dia kawan baik hero masa kecik..
Tapi disebabkan satu hal..
Mereka putus kawan...

Dengan heroin pun asalnya dia kenal masa kecik..
Tapi sebab heroin pindah ke New Zealand..
Depa putus hubungan..
Kiranya heroin ni cinta pertama dia..


Tengok relation chart..
Tau dah cinta tiga segi dalam drama ni..

Apa pun..
Drama ni fun to watch..
OST best..
.
.
.

No comments: