Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, June 19, 2014

ROSCORN - Jagung Rembau



Ramai pulak PM aku tanya pasal Roscorn ni..
:)

So, aku wat entry la senang kome nak rujuk...

Roscorn ni salah satu francaisior (tuan punya franchise)
Asalnya Roscorn ni ialah JAGUNG REMBAU..
100% hakmilik orang melayu..

Ladangnya...nun kat Rembau..

Lainnya jagung rembau ni..
Ada pelbagai perisa..
Cam kat Tg Malim ni..
Hanya ada perisa susu..
Atau mentega buh garam..

Jagung Rembau..
Ada Madu, Mayonis, Coklat, Strawberi, Caramel dll..
Dalam UPSI ada kiosk jagung ni utk sapa nak cuba rasa..

Yang handle kiosk dalam UPSI tu student..
Ceritanya.. dia untung 7k-8k sebulan..
Dan pakai kereta besar..
Dan dia dah melupakan cita2 nak jadi cikgu..
Target dia nak habiskan study..
Kemudian menumpukan sepenuh perhatian pada bisnes franchise ni :)



Jagung Rembau ada juga menerima tempahan untuk majlis..
Kahwin boleh.. bersunat boleh...
Hari keluarga boleh...

Nak tau cara-caranya..
Boleh contact tokei depa..





Kalau minat dengan sistem franchise depa ni..
Pakej yg ditawarkan sangat berbaloi..
RM5000 sahaja...
Akan dapat semua barang2 yang diperlukan..


Ni semua senarai yang termasuk dalam pakej RM5000 tersebut..
Aku rasa mmg sangat2 OK..
Ikutkan...
Kalau nak modal sndr..
Deep Freezer, dapur, generator, peralatan steam..
Dah lebih RM5000.00

Ni siap dapat bahan mentah lagi untuk permulaan...
Mengikut cakap tokei dia tadi..
Selalunya dalam 2-3 bulan..
Keuntungan dan boleh cover kos..



Untuk yang rasa takde modal..
Perbadanan Nasional Berhad (PNS) menyediakan pinjaman..
ROSCORN ni ada status Pra-Francais dari PNS
Yang tak tau PNS tu apa..

PNS adalah badan yang menyediakan skim pembiayaan..
Untuk francaisor dan francaisi..
Dalam kes ini..

ROSCORN = Francaisor

Macam pakej Jagung Rembau ni..
RM5000.00
Untuk buat pinjaman, anda layak dapat 90%..
Maknanya RM4500.00.. dengan kadar interest 3% sahaja..
Lagi RM500 kena sedia cash..

Untuk yang betul2 berminat...
Boleh contact En M.Idris Daud
Tel : 0196361185
emel : id_otsNS@yahoo.com
Facebook : Jagung Rembau

SODAP JANG!!!
.
.
.


No comments: