Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, February 20, 2013

B0dy Rev0luti0n - 9o Days Workout

Set ni ramai yang request dari last year..
Akhirnya dapat jugak..

B0dy Rev0luti0n - JM


Beli yang original..
Anda akan dapat 15 keping DVD..
Dengan satu Resistance Cable.
Dengan 4 buku..
Keahlian percuma selama 30 hari..
Pastu bookmark JM..
Seperti gambar yang tertera di atas :)

Harganya.. malam tadi aku tgk kat amaz0n.c0m..
Lepas diskaun ialah USD99.99..
Convert duit RM lebih kurang +- RM300.00..

Maka....

Hehehe sendiri faham dah ler :))


Benda-benda yang diperlukan untuk buat workout ni..
Benda asas stokin, kasut aerobik, tikar, dumb bell..
Dalam ni ada guna 3 berat dumb bell yang berbeza..
Pandai2 kome la cari..
Pastu Resistance Cable tu..
Bukan tali skipping tu tau..
Cable ni dia boleh meregang..
Pandai2 gak ler kome..
Nak kait getah cam getah Zero Point tu ke..
Nak order kat e-bay ke..


Kalau beli original set..
Anda dapat buku2 ni dalam bentuk BUKU..
Namun, i akan sediakan dalam bentuk pdf..
Siap ada tambahan lagi i hadiahkan :)

90-Day Journal tu takde..
So, pandai2 la buat journal sndr..
Bukan journal apa perasaan.. apa rasa badan..
Hehehe.. itu diari dalam hati ada taman..
Journal yg dimaksudkan oleh JM ni..
Adalah ukur lilit badan.. berat.. dan sekian2 la...

Cara guna DVD ini..
Terdapat dalam FITNESS GUIDE..
Dah siap dengan jadual..

Minggu yang pertama..
Kena buat 2 sesi 1 hari.. pagi dan malam..
Masuk minggu ke-2 sampai minggu ke-13..
1 workout je sehari.. dalam 30-45 minit setiapnya..

Ikut laa apa yang terdapat dalam jadual tersebut..
Tak payah memandai-mandai.. tak payah nak melebih-lebih..
Badan awak tu nak pakai lama :)

Pastu.. ikutkan.. dalam 90 hari ni..
Kena ikut MEAL PLAN yang telah diberikan..
Menu dia tu.. kalau yang buat Atkin's mungkin dia rasa tak sesuai..
Pandai2 korang laa sesuaikan..
Lagi pun makanan2 yang dia cadangkan tu..
Bukan senang nak cari kat Mesia ni..

Oleh kerana bahan bakar ini tidak dibuat dalam bentuk 15 keping..
Ikutkan kalau 15 keping.. (untung busat wooo)
Minggu depan Kak Zel boleh terus order Honda Hybrid sebiji :))
Namun, untuk menjimatkan kos kita bersama..
I gabung2 laa 15 keping ni menjadi 5 keping...
Berapa?? PM la tanya ;)


Aku dah tengok secara sambil lalu DVD ni..
Ada 3 Fasa..
Dalam e-book tu kang ada la diceritakan bagaimana..
Siap dengan keterangan lagi..

Seronoknya B0dy Rev0luti0n ni..
Tak banyak guna alat..
Tapi.. kalau untuk orang yang ada masalah lutut..
Kena hati-hati buat ni..
Buat sekadar mampu cukup..

Lepas tu.. BR ni tidak insane sangat..
Sapa-sapa pun boleh buat..
Sapa yang dah biasa dengan Insanity Workout..
Akan rasa BR ni mudah sket..


Pesanan untuk yang berminat...
Baca dulu label yang terdapat pada bahan bakar..
Baca dulu e-book yang dibekalkan..
Faham betul-betul step (dinasihatkan tengok dulu 1 round baru buat)

So, apa lagi?!! ;)
.
.
.


3 comments:

churp churp said...

salam kenal :) terbaca etry ni tadi nak loose weight ke? cubalah felinna bagus tahu hee saya ada jual jemput singgah :) thanks























convertisseur youtube

May Wong said...

Thanks for sharing. I bought a set already. However, i just watched Dr Oz video on this amazing bean. www.malaysiafatburner.com

May Wong said...

Thanks for sharing. I bought a set already. However, i just watched Dr Oz video on this amazing bean. www.malaysiafatburner.com