Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, February 7, 2013

34 tahun



Terima Kasih Ya Allah SWT..
Kerana beri kesempatan untuk aku sampai tahun ke-34..

Sambut kat Secret Recipe Tanjong Malim..
Tentu2 MIJ yang belanja..
Sayangnya.. Khaleef takde menceria suasana..
Memula tu nak ambik.
Tapi, Papa dia kata dah lewat sangat..
Time tu dah 9.30 malam..
Kang nak anta dia balik umah nenek lagi..
Masa call pun..
Nenek kata dia dah ready nak tido..

Takpe laa..

Hari ni 2nd celebration..
Mami pulak belanja makan..


Gambar yang menimbulkan JIWA KACAU aku balik semula..

Hehehehe...

Mentang2 laa malam tadi aku tido cepat..

Tang mana laaa MIJ dapat korek cari gambor zaman kegemilangan aku ni..

Nak tau dak..
Berat aku time ni ialah 75kg..
Bukan memang 75kg..
Berat asal 3 bulan sebelum gambar ni ialah 113kg..

Camne turun berat?

Aku tak makan.. ye TIDAK MAKAN!!
Minum air sahaja..
Pastu selang 2-3 hari ambik laaa sekeping roti..
Atau semangkuk sup..
Pastu aku makan Duromine..

Selain tu.. time ni aku buat 2 keje..
Malam pi wat data entry kat Imigresen..
Masuk kul 11 malam.. kuar kul 7.00 pagi..
Pastu siang masuk keje cashier..
Masuk kul 10.00 pagi.. balik kul 9.00 malam..

Agaknya itu pun salah satu penyumbang camne boleh turun dengan cepat..
Sebabnya aku PENAT!! penat sangat-sangat-sangat


Lupakan laaa kenangan lama tu..

FORGET THE PAST... 
LIVE IN PRESENT... 
THINK ABOUT THE FUTURE...

Dikesempatan ini..
Aku nak ucapkan terima kasih..
Pada kawan-kawan FB.. kawan-kawan blog..
Kawan-kawan PID.. kawan-kawan Pejabat Pos..
Adik-beradik.. saudara-mara..

Yang tidak lupa mengucapkan Happy Birthday pada aku semalam..

Terima kasih jugak kepada Mark Zuckerberg sbb cipta FB..
Sebelum ada FB..
Tak smpi 10 orang pun yang wish aku Happy Birthday :)
.
.
.

6 comments:

umi alya said...

comel..

ibh_sue said...

Sweet ja ko..Happy Birthday Zel..Aku coming soon..mau masuk 34 juga..Muda belia kita dah ya..Hee

gebu's fairy tales said...

cantik sgt akak ms ni...eppi besday kak

Sir sheamus said...

The deep you dig into the subject and give us the accurate data is appreciable.
easy ways to lose weight

momma mieya's said...

jom g blog kite :)
http://vitaminuntuksihatcantik.blogspot.com/

Sir sheamus said...

That's a nice place of you; we have been polishing off there.dr oz weight loss cleanse