Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, September 4, 2013

Shaun-T Rockin' Body

Kerap pulak kuar bahan workout ni.. :)

Hehehe.. ada orang request..
Aku OK je..

Jangan request je pandai..
Aku dah penat2 buat..
Pastu bila tanya bila nak beli..
Jawapannya.. TAK JADI LAA KAK..

Hangin i tau!!



Satu lagi koleksi Shaun-T..
Aku dah tengok semalam..
Dan rasa yang ni lagi best dari Hip Hop Abs tu..
Namun, kelajuan dipertingkatkan..

Lebih fun dan banyak step2 baru..

Tentang masa.. variasi sket..
Ada yang dalam 15 minit.. ada 20 minit.. Paling lama 47 minit..

Satu kelainan dengan Body Rockin' ni..
Kali ni depa tak buat dalam studio..
Buat atas pentas..

Cam Turbo Fire.. ada orang ikut kat bawah..
Tapi hat ni lain..
Depan ada audience jugak..
Depa tak buat.. tapi menonton..
Cam tengok konsert lak gayanya :)


7 jenis workout..
Mengekalkan konsep ikut jadual..
Tapi jadualnya bukan 1 hari 1 workout..
Lebih kepada 2 workout untuk 1 hari..

Ikut badan korang ler..
Kalau rasa leh wat 2.. teruskan..
Kalau tak boleh.. wat 1 sudah..

Tajuk2 workout dalam set ni

1- Mark, Move and Groove
2- Party Express
3- Rock It Out
4- Disco Groove
5- Dance Party
6- Hardcore Abs
7- Booty Time


Kalau korang ada masalah dengan perut..
Shaun-T mmg the best solution..
Mana2 workout dia pun..
Memang akan tumpukan pada perut..

Diigtkan ini bukan 100% cardio hokay..
Untuk yang suka step yang fun..
Tambah pulak music yang bertenaga..
Rockin' Body ni sesuai dengan korang..
.
.

4 comments:

ibh_sue said...

Tahan diri sue..tahan..Yg ado tu pun belum rasmi lagi... :)

I want to lose weight said...

heheh.. takpe bebila pun available :)

SITI FADZIATUN ABDUL RAHMAN said...

ada jual dvd ni ke.. berapa rm ek... email saya ye... fazia_rina@yahoo.com

SITI FADZIATUN ABDUL RAHMAN said...

ada jual dvd ni ke.. berapa rm ek... email saya ye... fazia_rina@yahoo.com