Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, June 3, 2014

Zuzka-ZCUT-Six-Pack-Power-Abs



Bagi adil untuk semua peminat workout..
Next pas Zuzka ni..
Aku kuarkan Zumba pulak..

Zuzka Six Pack Power Abs ni menumpukan pada bahagian perut..
Kalau orang yang ala2 berisi..
Senang ler kot nak dptkan 6 pack abs..
Kalau perut muncit cam perut aku..
Boleh la nak kecikkan sket..

Tapi.. untuk yang biasa dengan si Zuzka ni..
Pasti dah tau tahap kecergasan dia camne..

Zuzka ni style dia masa pendek..
Tapi mmg menghungap cam ikan tercampak ke darat..
Yang bestnya Zuzka ni..
Lepas 15-20 minit..
Korang still berpeluh.. pembakaran dari dalam..

WARMING UP

Tak lama.. dalam 2 minit lebih je..
Workout 1 dan Workout 2..
Menggunakan video warming up yang sama..

Hujung.. ada cooling down..
2 minit jugak..
Tapi kat workout 2 takde..
So, nnt aku buh je timing untuk stretching tersebut..

WORKOUT 1


Workout 1 lebih kurang 24 minit..
Takde peralatan tambahan kecuali exercise mat..
Ada 2 circuit.. setiap satunya 12 minit..
Cam biasanya Zuzka..
Akan ada lompatan.. squat.. main lantai..


WORKOUT 2


Workout 2.. pendek 2 minit..
Tapi lebih mencabar dari Workout 1..
Ada guna dumb bell..
Maybe masa kali pertama buat ni..
Tak payah guna dumb bell dulu..
2nd time dah seterusnya baru guna..

Yang Workout 2 ni mmg tumpuan betul2 pada abs.
Workout 1 lebih kepada full body...


Six pack power abs is  focusing on abs it is a 25 minute exercise all abs all the way through. There are 2 workouts the first doesn't require any equipment but the second requires a dumbbell. There is a cool down and a warm up which I suggest you do before and after the workout. Your entire body is firing e whole time and your abs are completely engaged. Definitely something to take onto the end of another workout of you need the extra an work or as a stand alone exercise if you don't want to spend hours at the gym on ab day
.
.
.


No comments: