Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, May 14, 2015

Kasihan sama ini blog..

Tuan dia tahun ni sangat busy..
Busy dengan kerja..
Busy dengan kerja sampingan..
Busy dengan anak..

Dah tu.. bila tak busy, lupa pula ada blog...

Skang ni rasa update kat FB lagi senang..

Tapi tu ler..
Sayang ler pulak dengan review-review cerita Korea dalam ni..

Nak kena seru semangat mengreview tu balik..

Apa pun..

Nak update laaa apa drama2 baru yang ada tapi tidak direview

1- Marriage Not Dating
2- Healer
3- Punch
4- Secret Hotel
5- Liar Game
6- Preserve Gu Haera
7- Nine Plus Boy
8- Modern Farmers
9- High School, King Of Life

Kalau drama Melayu pulak..
Apa yang ada kat TV3 tu..
Aku ada laa juga..
.
.
.

No comments: