Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, August 4, 2015

Jamuan Raya Zon 3

Hazabnya nak update blog skang ni..
Padahal ongoing ads kat nuffnang aku beratoq!!

Okay.. ni alang2 tgh upload gambar masuk FB..
Aku upload sekali masuk blog..


Ni la staff dalam Zon 3...
Zon 3 ni PID dalam negeri Selangor dan Perak..
Ketuanya.. aku la..

Ada satu kekosongan.. jawatan N17..


Staff2 aku ni okay semuanya..
Tak banyak kerenah..
Mendengar kata..
Paling penting..
Bila aku bagi tugasan atau mahukan laporan..
Semua dibuat dengan pantas..
Kalau aku kata due hari ni sebelum pukul 1.00 tgh hari..
Dalam 12.30 tgh hari.. semua dah ada dalam inbox aku..

Baguskan...



Yang sepejabat dengan aku..
Sorang je sebenarnya..
Yang jejaka baju pink belacan tu..

Hari-hari..
Memang aku tengok muka ko..
Ko tengok muka aku...


Sorang lagi jejaka..
Juruteknik komputer..
Tengah single and available..
Tengah searching juga..

Yang wanita-wanita lagi 4 orang tu..
Semua jawatan Pengurus PID..
Sg Air Tawar, Rasa, Langkap dan Parit..

1 dah kahwin.. 3 lagi single tp tak tau laa available ke tidak.. :)

Satu masa dulu..
Makcik Rehan yang tersohor tu pun in the team juga..


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN

DARI ZON 3

PUSAT INTERNET DESA
.
.
.

1 comment:

lia ummiirfan said...

salma perkenalan.. singgah tengahari.. :))