Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, February 8, 2015

Yesterday was my birthday..



Sorang je yang igt birthday aku semalam kat FB..
Itu pun maybe tarikh lahir kami dekat-dekat..
Tu pun bertuah yang hamat..
Sebab aku tak igt pulak birthday dia..

Betul ler tu..
Kalau takde facebook..
Memang payah nak wish birthday kawan-kawan..



Kenapa aku tetiba hide birthday aku dalam FB?

Takde kena mengena dengan nak test kengkawan ke..
Nak test family ke..

Sebenarnya.. aku keboringan nak sambut umur yg ke 36...

36 tahun..

36.....

36 dan masih lagi begitu...

Sudahnya kan..
Laki i sendiri pun tak wish..
Tak ingat ke.. sengaja tak wish ke..
Malas nak wish ke.. Tak kisah ke...

Tidak dapat dipastikan :)

Namun.. anak2 aku pagi2 dah nyanyi..
Itu pun sebab aku bagitau hari ni birthday mami..

Oleh itu..
Tiada acara potong2 kek..
Tiada juga hadiah..

36 yang bosan...

-n-

1 comment:

AMIIZAA said...

salams zel,

happy birthday, panjang umur murah rejeki....muda lagi zel....:)