Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, March 31, 2015

Vietnam 4 Part II - Geng Nelopak Keelopak



Happy giler kalau dapat berjimba dengan kawan-kawan..
Ni kali pertama aku g Betnam tinggalkan Hajah...
Bukan aku yang tak nak bawa..
Dia yang tak nak ikut...

Kiri sekali tu..
Personal tailor aku..
Mampu kooo... pi shopping bawa tailor!!!

Hahaha..

Banyak kelebihannya tau..
Selain daripada membantu aku memilih kain main...
Dia terus bagitau.. bape meter yang sepatutnya aku beli..
Kalau nak sedondon dengan Hasya..
Bape meter pulak..
So, penjimatan di situ sbb aku takkan terlebih atau terkurang beli..

Yang kedua dari kiri tu..
Need no introduction..
Diva tersohor.. tuan punya Jolly Cotton..
Last aku travel dengan dia... 2012..
Dia ni pulak terer bab2 jenis kain..
Dan pemilihan corak yang cantik...
Yang paling kanan...
Sebelah aku tuh..
Kawan lama...
Kawan masa aku sekolah kat BBGS dulu..

Lama gak kami tak jumpa..
Last.. ntah raya tahun bila..
Tetiba dia nak follow..
Aku okay je... JOM!!!

Harap2 dia enjoy ler travel dengan aku, MR dan Kak Ngah..
Maklum ler.. kami 3 ni mmg dah biasa jumpa..
Biasa comolot2...

Kat Saigon..
Aku ambik bilik 4 orang sebilik...
4 orang bertemu!!
Apa lagi...

Tu nasib baik kat Saigon..
Bukan dekat Seoul..
Kalau kat Korea.. agaknya kena halau kuar hotel dah kot..
Membising tak tentu waktu..

Oh.. ada next trip..
29-30 September..
Tapi.. kali ni bukan dengan geng..
Bawak orang... geng Hajah pulak..

Agaknya kalau aku dah benti keje..
Mahu sebulan 2 kali pi Saigon..
Aku nak jadikan kerjaya ni..
Bawa shopping trip ke Saigon..

So, aku dah berangan..
Korang pun berangan laa sama ;)
.
.
.

4 comments:

Fara Dilot said...

saya kenal kak ayu.. satu opis ngan saye. oh my.. kecitnye donia.. gambo ni kak ayu letak kat FB die jugak. lolol

I want to lose weight said...

Kami satu sekolah dari form 1 sampai form 3

ayu Ismail said...

bestnya...mesti kos sikit kan berbanding travel agen

ayu Ismail said...

bestnya...mesti kos sikit kan berbanding travel agen