Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, August 13, 2014

Raya 2014







Happy tul tengok gambar raya ni :)
Mana aku?
Time ni aku tak mandi pun lagi..
Pasalnya kain baju aku tertinggal kat rumah..
Lepas sembahyang raya baru MIJ g ambik..

Raya tahun ni cam tahun2 sebelumnya juga..
Berselang-seli antara rumah mak aku..
Ngn rumah mentua..

Rabu MIJ keje.. sehari je..
Selepas tu sambung balik cuti..
Tapi.. berita dia kena pindah tu..
Membuatkan mood raya tahun ni rosak..

Akhirnya..
Confirm sudah..
MIJ takkan pindah ke Alor Setar..
Katanya dah fikir panjang-panjang..
Dia tak mahu duduk jauh sangat dari family :)

Tau dak..
Sejak tau kena pindah..
Kat mulut dia tu.. asyik sebut "Kesian Hasya..."
"Kesian Kalep" ada laa sekali dua...
"Kesian Mami..." tarak hokay!!

Hahaha...

Tapi..
6th sense seorang bini ni..
Terasa-rasa cam MIJ akan pindah jugak..
Wpun bukan Alor Setar..
Ada laa tu dalam-dalam Perak ni juga..
Tunggu masa je tu..

Takpe laa... kontrak PID bukannya lama sangat lagi pun :)

Sambung balik pasal raya..
Tau dak.. aku baru raya 1 rumah je..
Rumah Makcik Rehan..
Betul2 mood spoil raya ni..
Takpe..masih ada masa lagi..
.
.
.

6 comments:

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Meh le datang beraya ke rumah... apa pun sebelum datang tu whatsapp dulu... :d

I want to lose weight said...

hahah.. kena bagi notis gak ek :)

Ubj Jahan said...

Kak zel.. meh la rumah... beraya kat kampar.

I want to lose weight said...

Akak mmg ada plan nak ke utara.. tengah tgu green light MIJ

gerbera said...

Ayunya Hasya. Gegirl sangat.

I want to lose weight said...

tak sempat sejam pun dia pakai baju pink ni