Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, August 20, 2014

Terima kasih Nuff :)


Ni dah Ogos...
Maksudnya.. dah 6 tahun aku tulis blog...
Takde laa lama mana sangat lagikan..

Awal-awal dulu cukup rajin..
MR pesan.. kalau nak banyak dpt nuffnang..
Kena publish banyak kali satu hari..

Rajin nyer smpi satu hari publish 2-3 kali entry..

Betul ler tu..
Kejap je nuffnang dah bnyk...
Dalam masa 3 bulan..
Dah boleh dapat atas RM150.00..

Begitu laaa seterusnya.. smpi habis 2011...
Aku wat cash out kerap.. total semua dekat gak 1.2K..
Paling banyak pernah cash out selepas 4-5 bulan..
RM358.00..
Duit tu aku buat bayar hotel kat Cherating..
Ala-ala percutian ditaja la juga..

Start tahun 2012.. kelemauan dah mula datang..
2-3 hari = 1 entry..
Nuffnang pun dah agak slow juga..
Cash out dah pakai gaya setahun sekali...
Takde laa banyak sangat pun..

2013 prestasi paling teruk sekali..
Cash out aku sepanjang tahun tu..
Tak smpi pun rm100.00
Dalam setahun tu.. kurang 5 kali je kot dapat BE..

Sampai laa tahun 2014...
Tahun ni cam selalu lak dapat BE..
Hasil pengumpulan tahun ni..
Aku nak buat bayar parking kat airport..
Kan kat KLIA2 skang ni parking fee lebih mahal dari LCCT..

Tapikan... cam ada satu sindrom tau..
Maybe melanda aku sorang je..
Tetiap kali Nuffnang bagi BE..
Mesti malas nak update blog tu menjadi-jadi..
Padahal masa ada BE tu laa nak wat entry banyak2...
Supaya lebih ramai yang lawat blog aku..

Apa-apa pun.. syukur laa nuffnang ni wujud di muka bumi...
Merasa gak duit free camtu..
Habis BE yang 3 atas tu..
Nak kena cash out..
Pasalnya bulan 10 & bulan 11..
Ada nak pi holiday 2 kali..
Lebih kurang aku kira duit parking KLIA 2 je dah RM300.00...
Nasib ada nuffnang..
Ala-ala parking free la juga ;)

TQ Nuffnang..
.
.
.

No comments: