Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, January 20, 2016

Klebang Melaka Homestay



Nama homestay nih Klebang Melaka Homestay. Betul betul dekat dengan Dataran 1 Malaysia tu.. Homestay ni jenis rumah teres 1 tingkat. Ada 3 bilik dan 2 toilet.



Selain Dataran 1 Malaysia, Homestay ni dekat dengan segala tempat best kat Melaka. Sebut je korang nak g mana. Coconut Shake dekat.. Keria antarabangsa dekat.. Pantai Puteri dekat.. Bandar Hilir dekat. Nak gi naik River Cruise pun dekat. Jonker Walk, Dataran Pahlawan etc etc etc. Kalau tak tau jalan wassap je Tuan Rumah. Nanti dia guide la korang ke tempat yang korang nak pegi.


Kalau sesiapa yang nak bercuti kat Melaka ramai ramai dengan family, Korang leh stay kat sini. Tuan rumah sediakan 2 queen size bed dengan 2 single bed. Aircond ade kat master room.



Selain tu kemudahan yang disediakan sofa, meja makan, rice cooker, heater, tv with astro Njoi. Kemudahan masak takde tau u olls. Tapi kan nak buat ape sibuk memasak bila g bercuti.. buat penat badan. Kat Melaka berlambak kedai makan best.. korang google je. Macam macam ado

Rega homestay ni RM150 semalam. 
Kalau korang berminat boleh contact tuan rumah
018 2000201 - Zatul 010 8481650 - Kamal
Ni FB homestay ni.. 
KLEBANG MELAKA HOMESTAY
.
.
.
.


No comments: