Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, December 27, 2014

Penyakit Buffered Earning...




Masa takde BE...
Siap bagi ticket kat Nuffnang..
Tanya awat dah 3-4 bulan takde BE satu pun..

Lepas tu muncul laa 1-2 BE..
Tahun 2014 ni punya aku dah cash out..
Takde laa banyak sangat..
Duit tu pun aku dah bagi2 kan..
Ada utk orang asli..
Ada utk mangsa banjir..
Ada utk budak kanser..

Isnin lepas aku pi cek BE..
Ada lagi ke tidak..
Hambek!!

Ada 31 active BE..
Hamboih!!

Tapi...
Ni penyakit biasa bila ada banyak BE..
Jadi malas lembam semacam nak update blog..

Harap-harap 2015 jadi rajin pulak..
2014 ni mmg tahun yang kurang ceria sket..
Dari awal hingga akhir banyak perkara buruk berlaku...

Takpe..
Hat ni nanti aku buat rumusan..

Apa pun..

TQ Nuffnang!!




1 comment:

makcik rehan KJB said...

aku langsung non glitter teruih! padanla.... muncul 3 bulan sekali je pon entry aku