Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, September 4, 2016

Legoland Part 4 - Lego @ Technic

Aqua Zone Wave Racer




Main ni kalau pandai handle stereng..
Tak basah...
Pasalnya keliling tempat ni..
Depa letak pistol air & bom air..
Elok kita tak basah..
Habis basah orang dok sumpit..

Project X





Hat ni ketinggiannya 18 meter..
Aku yang tinggi-tinggi ni sorry laaa..
Bagi 1k cash pun aku takkan naik...

Yang ni Khaleef citer tak menakutkan sangat pun..
Berbanding yang dragon...
Banyak pusing S...
Ada sekali dua menjunam...


Hasya ni kesian..
Dia dah panjat tangga sampai atas..
Sekali tidak berjaya kerana tingginya tak lepas 110cm...
Turun balik..



Takpe laaa dik...
Nasib baik ada sebiji replika kat tepi Project X ni..
Bolehlah adik nak posing ;)


Technic Twister


Mainan ni Khaleef sorang je yang naik..
Adik tak lepas tinggi.. Wpun utk ditemani mami..
Pelik gak.. ni cam cawan berpusing tu je kot..

Dah laa sebelum yg ni..
Kat Project X pun dia kena reject..
So, dia dah muka berangin :D


Lego Academy


Ni tempat main & bina lego kot...
Tak masuk pun..
Lalu je..

Maklumlah mengejar masa :)

Setakat nak bina-bina..
Kat rumah pun berlambak lego...

Ada setempat lagi..
Lego Mindstorms..
Yang ni pun tak singgah...
.
.
.
.



No comments: