Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, September 6, 2016

Legoland Part 6 - Land Of Adventure



Tak habis lagi wei...
Ni mau sampai 10 part ni...
Padahal Legoland je pun..

Kalaulah aku dapat g tour Europe..
Mau 30 part :))



Pharaoh's Revenge


Tempat ni kecik je..
Ada atas bawah...



Dalamnya camni..
Atas ada pistol angin..
Kat bawah ada banyak bola kecik..

Tak bestlah...
Tak yah masuk pun takpe..
Aku lemaih duk dalam ni..
Sempit pastu bising giler..



Lost Kingdom Adventure





Yang ni sebenarnya kami dah terlepas..
Nasib baik masa round semula..
Jumpa...

Yang ni aku naik..
Sebab takde naik turun naik turun...
Pastu jalan pun slow je..

Setiap kereta yg dinaiki..
Disiapkan dengan pistol laser..


Sepanjang perjalanan dari hujung sini..
Ke hujung sanun.. Ada banyak laa benda yang boleh ditembak..
Yang merah menyala tu.. markahlah konon...



Camnilah dalamnya lebih kurang..
Ada tempat terang.. ada gelap..

Kalau tepat tembakan tu..
Nanti ada penanda arasnya..
Patung lari laaa...
Labah-labah memusing laaa..


Beetle Bounce



Yang ni tak tau laa bape round depa bantai naik..
Dahlah dalam hujan pulak tu..
Tak tinggi pun..
Sesuai utk budak2 je..
Tapi dewasa boleh gak naik kalau mahu..
Aku tak mahu.. sbb tinggi..



Dino Island


Ni tempat yang paling aku suka..
Cantik pemandangannya..



Masa ni Mek Cha suka lagi hati dia..
Tengah tunggu Papa keluar dari toilet...


Sekali tak dapat naik daaaa...
Terus cemberut muka..

Main benda ni..
Akan basah..
Nak2 lagi seluar..

So, kalau tak nak basah..
Boleh beli rain coat plastic..
Ada jual.. tapi harga agak mengincit gak ler..
Selalu beli rm2 je..
Kat sanun.. rm12.90..


So, naiklah Khaleef dengan papa dia je...
Papanya kata masa turun tu...
Terasa terhentak badan ke air..


Yang ni Khaleef naik 4 kali..
Dia menten duduk depan sekali tu..
Orang belakang dia je tukar-tukar..
Keluarga sapa-sapa je pun..
Mesti dia ada sekali..


Tu dah basah ler tu..
Kuar kuyup habis..
Masa 1st time naik..
Papa dia yang pakai poncho tu..
Tak kuasa aku nak beli 2..


Tapi takpe ada pengering...
Namun ia bukanlah percuma..
Kena insert duit rm10.00...

Pun tak payah...
Pandai-pandai laaa baju tu nak kering kat badan..
.
.
.
.


No comments: