Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, December 17, 2013

Khaleef dan Khayla

Lama tul aku tak selitkan budak berdua ni dalam LWC..
Gi Langkawi mmg kurang part..
Pasalnya dah tetiap tahun pergi..
Pastu asyik pergi tempat yg sama gak ulang2 :)


Ni kalau dah terkepak-kepak ni..
Kat Dataran Lang ler tu..
Time ni panas betul..
Nak pulak tepi laut..
Tapi bebudak ni excited tengok helang besar tu..

Lama tak citer pasal Hasya ni kan..
Hasya dah nak masuk 3 tahun..
Tak berapa hari je lagi..

Tak payah nak suprise-suprise kan dia..
Awal2 lagi dia dah request hadiah besday..

SEMIKAL mami.. SEMIKAL papa..
Bagus.. tak payah aku pening2 pikir apa nak beli..


Mamat ni...
Sepanjang cuti sekolah ni..
Wat aku hangen je..

Lansung takmo belajar..
Pegang buku pun tak nak..
Aku nak anta dia kelas mengaji.. dia tak nak pergi..
Nak anta dia kelas muzik.. dia kata takmo...

Kerja dia.. celik mata...
Hadap TV.. hadap game.. hadap tablet..

Aku risau je takut dia lupa menulis..
Tapi dia rajin tulis surat..
Hari2 mami dapat surat dari dia..
Selalunya isi surat tu adalah perasaan dia hari tu..

:)


Ni bukan anak..
Ni apak..

Hari-hari dia masih macam biasa..
Pagi-pagi keluar.. malam-malam balik..

Mengekalkan prestasi penat.. penat.. penat..

Mami je tak reti penat!

Hah.. tetiba meluah perasaan pulak!

:)


https://www.dropbox.com/s/sisk2dik6ueckoa/MID%20JELINTOH.pptx
.

.
.

2 comments:

Mrs Nazar said...

pandai apak posing..mcm bela burung helang plak..hihi..

sabo la bebanyak kak zel... nak buek camno..ponek2 pun kono buek jugak la...

momel hasya..dah tiga tahun dah dia...pandai mintak semikal lagi..seksok mintak kawen dah dia.. mami jugak growing old..

tifa anvar said...

comel hasya kata semikal cam ank llki no.2 saya smpai drjah2 sbut 'mak cikgu mntak RUYAN'