Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, July 3, 2014

Birthday MIJ - Hadiah berganda....


Mula-mula..
Happy Birthday ke-38 untuk MIJ tersayang..
Tahun ni berlebihan pulak hadiahnya..

Asalnya aku dah tanya dari bulan 5 lagi..
Apa bie nak besday ni?
Dia kata ikut suka mami laa...

So, aku pilih nak beli 1 Million tu..
Maka.. bergigih laa main kutu perfume kat SINI 
Mgu lepas dapat dah la barangnya..

Tetiba..
Tengah menonton tv..

"Abang rasa cam nak kasut la.."

Bini dia senyum sumbing...

Tup-tup... rezeki bulan 7 ni agak murah..
Duit masuk bertimpa-timpa..
Banyak gaya orang marhaen la..
Jangan laa nak bayangkan aku dapat projek jutaan ringgit pulak..

Maka.. ok laaa jom beli kasut!!

Jadi dapat laa dua hadiah untuk tahun ini..

Apa pun..
Mami harap semoga Abang panjang umur..
Murah rezeki.. Jangan main kayu..
Jangan hisap rokok.. Jauhi dadah...
Jangan pukul bini..
Marah sekali sekali tu ok..
Terus menjadi papa dan suami yg baik untuk mami dan anak2..

Dapat dua ye....
Dua ye...
Dua..

-IKHLAS DARI-

bini abang yang comel dengan mode pasrah


p/s : kalau abang nak membalas baik hati mami... besday mami ada 7 bulan lagi.. boleh dah start menabung rm150 sebulan.. cam terbayang-bayang bayangan...


LOVE YOU BIE!!!!!


.
.
.



1 comment:

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

He he he he he. ... selamat hari jadi....