Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, October 6, 2014

Bayou Lagoon 9D Theatre

Ni betul2 last :))


Memula tak rasa pun nak masuk..
Satu hal.. sebab kena bayar..
Lagi satu hal.. cam bebudak sangat laa pulak..

Tapi.. Kalep dok merempan nak masuk...


So, aku turutkan...
Tiket 1 orang = rm15.00
Memula aku bayarkan untuk Kalep ngn anak buah aku..
Aku cakap.. aku tunggu kat luar..

Sekali yg jaga tiket tu cakap..
Masuk laa sekali..
Free..

Apa lagi kan.. dah tak yah kuar duit tu..
Layan...


Kami orang dapat short movie pasal naik roller coaster...

TAKUT!!!!!!!!

Rasa nak terbarai jantung aku ni...

Dok igt dalam kepala..

Ini semua khayalan...

Aku dok ada atas kerusi ni tak ke mana-mana..

Tapi super real woooo masuk wayang 9D ni...


Ni pulak.. betul-betul depan wayang tu..
So, utk kanak2 kecil seperti Hasya..
Boleh duduk sini sementara mami dengan abang kakak tgk 9D..


Ni pun ada..
Arked..
Malam dinner tu..
Jahanam gak aku ntah bape belas ringgit..
Kalep punya kerja..
Padahal mainan nyer biasa-biasa je..

Ada gak bumper car..
Tapi aku tak tau lak kat mana..
Kalau dedulu ada kid's castle ni..
Masa aku datang ni takde pulak...
Maybe tengah rosak kot...

Kalau tak..
Lagi seronok ler bebudak ni..
.
.
.

No comments: