Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, June 11, 2013

Bukit Beruntung Golf Club


Sebenarnya nenek ada meeting MGB kat sini..
Sian lak dia kena pi sorang..
Maka kami anak beranak pi laa teman..
MIJ takde.. dia keje..


Kat sini ada macam2..
Kolam renang.. pusat bowling.. taman.. gym..
Tapi yang boleh public masuk..
Tempat bowling dengan swimming pool..
Yang lain2 kena jadi ahli dulu baru boleh..

Bebudak ni bila nampak kolam..
Tak keruan ler jadinya..
Aku mmg tahu sini ada kolam..
So, baju mmg dah bawak siap2..

Fee sekali masuk utk public = RM10.00

Oklah tu.. tempatnya pun cantik.. luas..


Cumanya kolam untuk baby ni agak dalam..
Patutnya buat paras pinggang baby dah la..
Ini smpi ke dada Hasya..


Abang Kalep yang dah pandai berenang sikit2...
Mami dia laa yang ajar..
Mami dia... sejak umur 17 tahun dah terer berenang..


Tapi tak boleh bawak selalu ke sini..
Bebudak ni dah laa memang gelap..
Nak-nak si Kalep..
Bila bawak pi berenang tempat2 terbuka takde pokok ke hape ni..
Menjadi2 gelapnya..
.
.
.

1 comment:

kakngah said...

la.. aku br tau ada swimming pool situ hahaha!!
ketinggalan sungguh.