Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, June 5, 2013

Diet AA..


Aku kalau sampai masa nak pergi holiday..
Mula laa mengkelibut diet..
Pasalnya..

Pasal SEAT BELT dalam flight tu kang.. :)

Masa nak pergi KK..
Aku berjaya kurangkan 8.5kg sebelum pergi..

Lepas tu naik balik 8kg..

Ni hujung bulan nak ke Cambodia..
Menggigih laa diet semula..

Namun..
Kali ini aku tidak berseorangan..
Ada 32 orang lagi akan menemani aku diet..

Ye..

Dah lamakan Kak Zel tak buat contest..
Maka..
Program Diet Raya sedang berlansung..
Memokuskan menurunkan berat untuk nampak cun di pagi raya..

Start awal sket..
Selalunya start bulan Ramadhan..
Kali ni kita get ready awal2 sbb bulan puasa banyak cabarannya..

Target.. pagi raya 100kg..
Ko mampu!!!!

Namun, jangan PM akak nak sertai..
Program ni dah berlansung 6 hari..
Terbuka untuk yang join group FB diet aku..
Kumpulan Manusia Mahu Kurus..

Akhir kata..

Wish me luck!! :)
.
.
.

1 comment:

Mummy said...

sama2 ler kiter berdiet kak...tak leh lupa update takut2 kak zel doakan gemuk selamanya...hehehe