Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, June 9, 2013

Siapa nak join Diet Raya 2013..


Memula..
Kalau korang bukan ahli KMMK..
Sila request untuk masuk group..

Kemudian kat sana..
Ada prosedur macamana nak join..

Aku buat 2nd batch..
Sebab ramai pulak yang request nak masuk..
Sedangkan batch 1 dah jalan 10 hari..
Tak sedap laa kan nak masuk mencelah..

Korang2 yang nak sangat masuk ni..
Betui ke sungguh2 nak join?!!

Pengalaman aku 3-4 tahun wat contest ni..
Update berat rajin 2-3 minggu pertama je..
Lepas tu lenyap..
Menyusahkan aku je..

Kalau batch 1.. dah faham apa yang bakal terjadi kalau ingkar..

Untuk batch ke 2 pulak..

Aku nak ulang ugutan kang dalam group!! :)
.
.
.

7 comments:

miazara ina said...

nak link KMKK kak..

I want to lose weight said...

Kumpulan Manusia Mahu Kurus

Nafira usof said...

macam berminat jer.. hehehe
dah request dah..

nak tanya.. kalo nak update berat kena update kt mana.. hehehe.

lady tania said...
This comment has been removed by the author.
lady tania said...

salam.. cam mana nak join??

I want to lose weight said...

kat sana semua hapdetnya

I want to lose weight said...

lady tania

search kat FB.. KUMPULAN MANUSIA MAHU KURUS