Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, September 2, 2014

STORKSAK OLIVIA DIAPER BAG - SOLD OUT


Untuk mama.. mami.. ibu.. emak yang suka stylo mylo...
Diaper bag STORKSAK ni memang pilihan terbaik..

Beg ni baru dibeli lebih kurang sebulan..
Sudah dipakai kurang dari 3 kali..
Masih berbau kedai lagi..
Original Tag juga masih ada...

Ownernya nak jual kerana dia telah tergoda dengan diaper bag yg lain..
Yang lebih mahal semestinya..
Maka.. dia mahu jual ini bag untuk memodalkan dia beli bag lain :)



Ini harga sebenar dia beli sebulan yang lalu..
Dengan seller yang sama..
RM539.00





Cantikkan...
Aku ni pasal takde angan-angan nak baby..
Kalau tak.. aku dah beli utk diri sendiri..

Dia nak tolak murah je wei!!!





Kat oversea...
Storksak ni mmg terkenal..
Selalu diguna oleh artis2 gred A..
Antara penggemar bag jenama ni ialah Angelina Jolie..



Untuk yang berkenan...
Boleh PM atau whatapps aku utk maklumat lanjut..

Harga nak jual..
RM270 termasuk Pos Laju..
.
.
.

1 comment:

Aladin said...

lawa nyer. Available lagi tak? Satu set RM270 ke?