Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, September 1, 2014

Restoran Sukho Thai Bukit Beruntung

Ini merupakan kunjungan kedua ke SukhoThai..
Kali pertama lunch..
Takde apa yang menarik..
Cam restoran masak kampung biasa...
Ada nasi campur..
Aku tak makan pun time tu..
Minum je..


Kali ni datang malam pulak..
Sukho Thai ni.. malam baru ada masakan panas..
Orang boleh tahan ramai..
Aku pilih restoran ni sebab paling utama..
Bersih dan selesa...

Mula tu igt nak makan kat food court Tesco..
Sekali tgk..
Punya laaaaa KOTOR!!!!!!

Hilang selera aku nak makan..
Hatta Kalep minta nak beli air pun aku tak bagi..


Lupa pulak nak snap gambar menu..
Harga dalam kategori mampu bayar..
Jauh lebih murah dari makan kat Easy Cafe :)

Untuk malam ni..
Sebab kami datang sekeluarga..
Ada 2 dewasa.. 3 kanak-kanak..
Maka, lebih jimat jika ambik hidangan pakej..

Ni Pakej A

Ayam goreng kunyit
Tomyam
Siakap 3 Rasa
Telur dadar udang
Sayur Kailan
Nasi 4 pinggan

RM65.00

Air order asing = RM4.80

= RM69.80

Rasa boleh tahan..
Waktu menunggu juga boleh diterima akal..
Anak-anak pun selesa dalam tu..
Meja besar.. kerusi selesa..
Nyaman.. TV ada depan belakang..

Secara keseluruhannya..

BAIK

dan akan berkunjung lagi dilain masa :)
.
.
.

2 comments:

aBoi said...

Boleh try nih... hehe

kak, kalau rajin..jawab lah tag ni ye..

http://duniaaboi.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-from-fazianbatrisyia.html

I want to lose weight said...

berkobar2 akak nak jawab.. sekali belek2.. susah pulak prosedurnya