Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, May 13, 2013

Jangan nak LANTAK!!!



Orang yang keje streamyx leh bagi jawapan yg meyakinkan tak..

Jangan jawab..

Pn surf local website laju.. website luar mmg lambat..
Apa je content2 local website di Malaysia ni?!!

Pn jangan download video..
Abih tu takkan aku nak download e-book pstu membaca smpi pitam!!

Pn cuba off & on balik modem..
WAK LU!!!

Pn cuba PING..
aku PANG kang!!!

DAN..

Jangan sesekali suh aku wat direct connection apa bagai..
Sebab streamyx lembab ni bukan kat rumah sahaja..
Kat pejabat pun.. kat umah mak aku jugak..

LAGI SATU..

Jangan cuba suh aku upgrade 1Mbps ke 2-4-8 Mbps..
Kalau bagi 8Mbps.. pastu bayar sama takpe jugak..
Adakah ini strategi TM nak suh upgrade?!

WHY?!!!!!!!

Bila internet slow..
Keje2 muat turun aku jadi pending.. bertimpa-timpa..
Menyebabkan dah 3 minggu aku tak off laptop..
3 minggu jugak modem ON tak pernah OFF..
3 minggu jugak kipas rumah aku asal aku g keje terpaksa ON..
Sebab nnt kang laptop dengan modem panas..

Bil tetap gak kena bayar RM110.00 sebulan tak masuk tax..
Bil letrik dari purata RM30.00 sebulan.. dan jadi RM45.00 sebulan..
Laptop aku tu jadi bertambah pendek laa jangka hayat dia..
Abih tu dah tak tutup-tutup..

No comments: