Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, January 12, 2009

If U Think I'm Cute



Baju ni aku beli kat Hytex tahun lepas.. saiz M untuk orang berbadan kurus. Konon2 ala sebagai tangkal azimat laa aku nak lose weight. Baju ni sepasang, pasangannya adalah baju Khaleef kaler merah. Baru-baru ni tiba2 aku tgk laki aku pakai baju ni.

Mami : Kenapa papa pakai baju mami?
Papa : Baju mami ke ni? apsal kecik sangat?
Mami : Yelah, ni nanti mami kurus pakai ler...
Papa : Kucing tumbuh tanduk 8 pun lum tentu mami leh pakai.
(kedengaran gelak tawa ala-ala setan gondol)

Pasangan kepada baju ala2 aku berat 50kg ittiew

Kejam tak? Laki aku kalau bab kutuk saiz badan aku mmg no.1 !! Sapa pernah tengok cerita Primata Cantik (sinetron Indon) kat TV9 kul 5.30 ptg... kan budak heroin tu ada kawan montel kemain, hari tu laki aku cakap kat Khaleef "Tu laa mami ayeep masa dia kecik"

Huwaaaaaaa..... Lagi satu kalau dia tgk iklan slimming kat TV. PERUT ANDA BERSELULIT ?!! mesti dia tunjuk perut aku.. "patut mami jadi model iklan, leh gak dapat duit"

SENTAP?!! tak sentap pun. Sebab mmg badan aku besar badak. Lagipun, laki aku cakap ngn aku je.. bukan dia announce kat public pun. Harap-harap dia sayang ler kat aku untuk selama-lamanya. Waktu kaya.. waktu miskin.. waktu sihat.. waktu sakit... waktu gemuk... waktu kurus.... KURUS ?!!!! *(*)(&(&$@(*&)(*)(*@*_*)$@$*% (entry maki hamun)
.
.
.

4 comments:

adha said...

hikhikhik... slamber jek laki ko... kalau aku da sentap da....

Nieza Ishak said...

kekekeek adoi zel ..
lawak2 ..lawak ..

takpe ..bergurau senda kan .. bahagia laki bini ... adeiiiii

sahira said...

ok la tuh..kalu laki xkutuk sape lagi..laki aku lagi teruk siap panggil aku mak gajah la..siap ajar aiqal lagi.. sekrg kurang skit...psl aku rajin jogging..try la panggil..

bintang28 said...

kutuk tanda sayang...
kalo x sayang, dia x kutuk...
dia kutuk juga sebab risau...