Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, February 15, 2009

Food @ Teluk Batik Resort

Ni aku snap mana yang teringat je... sbb diet masih bersisa lagi, aku hanya ambik major feeding time... heheh cam baby pulak. Selalu kan kat hotel 6 kali makan. Tapi aku hanya makan 3 kali sahaja iaitu breakfast, lunch & dinner. Yg diantara tu.. aku just hibernate dalam bilik econ tak berapa nak sejuk tuh. Tepukan Chaiyok untuk Zel !!!!!

kawan-kawan sepemakanan aku... klu aku ikut style si sue ni makan, konpem turun 2kg sehari. hua.. hua.. hua...

antara makan berkhasiat.. ambik sikit cukup !!!! hehehhehe


Lunch @ 2nd day


Dinner @ 1st nite.. kerabu perut tu agak sedap ler jugak. Iras2 mak aku wat. Tapi gulai lemak perut tu.. out laaa.. iras-iras cam aku masak lemak. Tak sedap !!!


Sarapan @ 2nd day.. so..so.. jelah.


Lunch @ 3rd Day.. punya laaa banyak pencicah, tapi benda nak dicicah nan ado hokay.


Mak yong tengah menikmati makan tengah hari. Asyik selera tak kena je.. tapi pinggan makanan tu dia aih, bersusun nak tunggu giliran kena makan.
.
.
.

No comments: