Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, January 15, 2014

Kuching II Part 1 - Terbang - Sampai - Makan


Oleh kerana mendapat tiket murahan..
Maka untuk ke Kuching tanpa perancangan rapi..
Adalah mudah untuk direalisasikan :)

Ramai yang tanya..
Gi Kuching watpe?
Memandangkan aku dah pernah pun holiday ke Kuching..
Dah tu pergi tak bawa family pun..

Jawapnya senang je..

GI KUCHING NAK MENYEMBANG!!

Asalnya yang nak pergi ada 7 orang dari semenanjung..
2 orang menanti di Kuching..
Last minute lagi 4 orang cancel..
Tinggal laa kami 3 org yang hati kering dan tegar..

Bertolak dari LCCT penerbangan jam 8.20 pagi..
Sampai sana dalam 10.10 pagi..
Nini dan hubby dah tunggu..
Terus pi makan..

Kopi O Corner..




Aku order yang sama lagi..
Mee Kolok Special..
Yang lepas mee kolok biasa je..
Kali special bersama sup tulang lembu...

Kalau korang pergi Kuching..
Pergi kat Kopi O Corner ni dah boleh rasa semua makanan asal S'wak..
Ada Mee Kolok.. Laksa S'wak.. Sate S'wak.. Rojak..
Makan berlauk pun ada..
Air yang femes kat situ.. Teh 3 Layer..
.
.
.




1 comment:

Abah BBZ said...

Bila la boleh pergi sarawak lagi..huhu