Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Friday, January 31, 2014

Zalora - Edisi Murah Rezeki

Murah hati betul ZALORA ni..
Hari tu dah dapat voucher RM50 melalui Astro..
Kemudian apabila sign up..
Dapat lagi voucher RM20..

Dan..

Hari  ni dapat emel dengan tajuk..

GONG XI FA CAI. Zalora has a gift for you..

Hehehe.. jangan malas buka tau emel-emel camni..



Ada permainan rupanya..

Mudah sahaja..
Memula copy SERIAL CODE..
Kemudian klik PLAY NOW..



Sampailah kat sini..

Paste SERIAL CODE yang telah di copy tadi dalam ruang kuning sebelah GO tu..
Kemudian click GO..
Yang bulat cam donut tu adalah hadiah-hadiah yang disediakan oleh Zalora..
Aku sebenarnya harap sangat dapat menang yang 6 MONTHS supply of movie tickets..
Tapi dapat yang lain..

Tak kisah laa.. hadiah gakkan..



Inilah gift yang aku dapat...
Voucher RM20 dengan pembelian atas RM99..
Ok gak tu..
Aku  ni dah ada terberkenan dengan satu purse ni..
So, kalau tambah dengan satu  lagi voucher RM20 yg aku tak pakai lagi..
Jadinya.. total boleh dapat diskaun RM40.00..
Tambah best lagi.. setiap pembelian atas RM75..
Dapat pulak FREE DELIVERY..

TQ ZALORA!!!
.
.
.

No comments: