Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, February 2, 2014

ZALORA - Dress Stylish and Anggun





Aku dah mula mencintai zalora.com.my..
Hari ni.. nak story mory the morning glory..
Pasal DRESS and ANGGUN yg boleh korang beli kat Zalora..

Memula tentu laa kena masuk dulu laman web Zalora
Lepas tu klik WOMEN -> DRESSES

Lepas tu akan terpapar laa.. hampir 1800 dress..





Dress adalah antara pilihan yang sentiasa menjadi kebiasaan buat wanita. Anda mungkin sudah dapat lihat trend fesyen terkini pada asalnya mendapat inspirasi daripada stail tahun-tahun sebelumnya. Sehelai dress boleh dipakai untuk ke pejabat, majlis makan malam, parti dan sebagainya. Ianya juga amat mudah untuk dikenakan kerana cukup senang untuk dicampur dan dipadankan malah membuatkan anda kelihatan lebih tinggi.

Dress juga adalah antara yang paling penting dalam koleksi pakaian seseorang wanita. Seperti pakaian yang lain, dresses online hadir dengan berbagai jenis potongan, stail, rekaan dan warna untuk disesuaikan dengan penampilan sesorang. Mendapatkan penampilan yang anda inginkan lebih mudah jika anda membuat pembelian secara atas talian.


Harga mmg membuat aku yang gems ni meraung hokay..
Bawah RM100.00.. pun dah boleh dapat :)

Terdapat pelbagai cara untuk menggayakan dress anda. Bagi penampilan yang professional dan lebih ‘sleek’ pilih tailored dress dan padankannya dengan sepasang stiletto pumps serta oversized bag atau clutch sebagai aksesori. Atau tampil berani dengan mencuba sesuatu yang baru seperti memakai chunky heels dengan envelope clutch dan beberapa aksesori lain seperti rantai panjang serta subang bersaiz besar.

Benda-benda ni tak payah pening nak cari kat tempat lain.
Dalam Zalora tu dah lengkap semua..
Kasut.. beg.. aksesori..



Selain itu basic dress adalah penting bagi anda kerana ianya begitu versatile. Anda boleh memakainya seperti biasa atau padankan dengan fitted blazer untuk penampilan yang lebih chic ke tempat kerja.

Untuk maklumat lanjut layari zalora.com.my. atau Zalora blog untuk informasi tentang stail serta berita fesyen terkini. Selain itu anda boleh dapatkan pelbagai tips penggayaan di sana juga. Di Zalora Malaysia terdapat koleksi dress yang cukup meluas dan semuanya terdiri daripada jenama-jenama terkenal antarabangsa dan tempatan. Beli dress online di Zalora dan dapatkan penghantaran percuma yang disediakan ke seluruh Malaysia. 


2 comments:

gebu's fairy tales said...

ada ke size cam kita ni kak? takut kuciwa lah

I want to lose weight said...

Sila lah kuciwa :))