Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, December 6, 2008

G Kenduri Kat Kampar

Boss laki aku wat kenduri kahwin kat Mambang Di Awan, wpun hubby aku ni baru je balik dari Kampar semlmnya, hari ni pergi laa lagi Kampar. Tak sedap lak boss wat kenduri tak pi. Lagipun his boss dah bagi dia big favor dengan sanggup menukar waktu kursus dgn laki aku ni. Patutnya hubby aku akan berkursus sama tarikh dengan BIL aku wat kenduri kahwin.
.


Ini lah dia pinggan nasi aku semalam.. PADAT DAN SARAT.. Tapi tak makan sorang taw... nasinya kebanyakkannya anak aku Ahmad Ayeeeep yang makan. Dia mmg cukup feveret kalau lauk2 kenduri ni. Maybe sbb masa peknen dia, aku suka sangat pi makan umah kenduri. Sampaikan sehari sebelum bersalin pun, sempat lagi p makan kenduri. Tapi pas bersalin ni, tengok cuaca.. kalau panas terik mmg tak pi laa wlu kenduri sapa pun.
.
Balik kenduri tu baru kul 2, cam rasa bosan je nak pi balik tg malim.. Rasa cam kejap sangat. So, timbul idea giler... JOM BANG, KITA G CAMERON HIGHLAND. Mak aku pun sama teruja sampai sanggup top up duit minyak.. ala, bape sangat laa duit minyak skang ni. Pi Cameron tu naik turun, rasanya RM20.00 tak abih.
.
Citer cameron sambung next entry....
.
.
.

No comments: