Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, December 21, 2008

Kakak Mithali

Oleh kerana keluarga in laws aku busy ngn preparation BIL aku nyer wedding, so 3-4 hari ni aku tak anto ler kalep g umah deme. Aku minta tolong adik bongsu aku tolong jaga. Disebabkan adik-beradik aku ni pun ala2 aku gak pantang lapor sikit... Sebagai KAKAK YANG BERMUTU TINGGI, kena laa aku masak serba ringkas untuk adik aku ni.

telur dadar lebam.. tp dalam ni ada banyak udang tau.. tu kena goreng hangus sket takut udang kat dalam tu tak masak.

peberet adik aku dan seluruh keluarga kami iaitu Sambal Ikan Sardin Cap Ayam

Asparagus goreng ni exceli aku nak masak kat laki aku. Tapi asyik tak berkesempatan je. Pagi ni baru dapat gorengnya.


1 comment:

anese said...

salamzz...hihi kelakarla baca ur blog..esp. tang nak hantar anak balik (entry ur son main bedak!!)...haha