Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, August 14, 2011

MENYOGO!!!

Bersemangat waja..
Sabtu.. pepagi buta dah siap..
Nak shopping bersama Hajah Norlia dan adik bongsu aku..

Plan asal nak ke Shah Alam sahaja..
Tetiba malam sebelum nak gi tu..
Sue Jusoh SMS aku..

ZEL WOI, DAH GAJI!!!!

HOKAY, plan berubah...
Jom menyogo!!!

Golongan-golongan biasa cam aku ni..
Kalau g KL.. mmg tak reti Garden ke.. Pavillion ke..KLCC ke.. Midvalley ke..
Aku tau SOGO je..

Sampai dalam kul 10 gitu..
Jalan searea situ dah jammed banget..
Nak cari parking hazab..
Last2 parking kat CIMB sebelah Sogo tu..

Pastu tegar hokay..
Sorang dlm carrier.. sorang aku pegang sekuat boleh..
Maklum laaa..
Orang Malaysia dalam Sogo tu..
Bagaikan tengah berebut barang FREE!!!

Pastu dah susah nak shop-shop..
Yelah anak 2 nak pegang aku sorang..

Last2 main kaut-kaut je baju..
(Wah.. peeeelinggg kaya banget main sauk je..)

Pastu pening rasa nak pitam beratur panjang nak bayar..

Tiba-tiba ada lelaki Cina baik hati ini..
Telah menarik aku ke depan..
Siap cakap ngn org2 yg tengah beratur tu..

"KASI INI KAKAK DULU.. SIAN SAMA DIA"

Hehehe.. mau tak kesian..
Anak 2 dok pegang kejap..
Barang2 aku peluk je sbb kalau pegang bakul.. tak leh pegang Kalep..

Maka, dapat laa aku fast lane bayar cepat :)

Apa aku beli?

Baju Hasya.. suar Kalep.. baju Hasya.. baju Hasya..
Skirt Hasya.. Baju Hasya.. Hasya.. Hasya.. Hasya..

:)) maklum laaa tengah jangok lagi ni dpt anak pompuan..
.
.
.

7 comments:

Mimy Hamid said...

sy pun suka menyogo...berpatutan...hasya hasya hasya...yeahhhh sure byk skirt pilihan ni

Mummy said...

kesian kalep...biasa lar kak..pilihan utk anak pompuan nih memang meriah..rasa cam geram jer..rambang mata tak tau nak pilih yg mana...

ratusiput said...

ehehe....takpe abg kalep dah puas dulu kan..bg can kat adik lak tahun ni ye...abg kalep kan hero...hero mane ade banyak baju.ehehe..

I want to lose weight said...

Baju-baju Kalep sebenarnya sudah siap sedia seawal bulan Mei hari tu..

Hasya je belum sbb takut beli awal nnt tak muat..

Mrs Nazar said...

yer lah org ada bb gurl..first raya together kan!! bley la menyogo..erkkk...cemburunya saya!!

hai la hasya untungnya awk dapat mami zel..main kaup2 jer..hihih

UMMI FARIS HAIKAL said...

wahahaha...semua hasya ye kak...mcm sy jugak..br dpt baby gurl, skang ni mmg baju dia je yang paling byk..hehe

noradzlina.kamdani said...

aku suke g sogo gak..tp klu bwk ank..xmo hu hu hu..xde kebebasan bershopping