Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, August 8, 2011

Segmen Kecik Tapak Tangan - Kedai Syazwani Ibrahim

Thanks to Syazwani Ibrahim..
Yang hadiahkan Hasya headband yg cute ni..
Belum muat betul lagi..
Harap2 raya dah boleh pakai seeloknya..



Selain yang dipakai oleh Hasya..
Ada puluhan lagi design yang boleh didapati di FB Syazwani ni..
Kalau mahu anak anda bergaya luar biasa..
Boleh laa tempah headband yg cute giler ni..

Tapi akak tak pasti tempahan masih diterima atau tidak..
Boleh lawati FB Syazwani Ibrahim..
Add dia dan message tanya pada tokei..

Pada yang berminat mendapatkan Cheese Powder..
Dia pun ada jual..
Akak semalam bantai makan dengan goreng pisang hokay..
Tak larat dah nak tumbuk2 cili wat sambal kicap hape bagai..
Pakai cheese powder ni lagi senang..
Bancuh.. pastu letak sebelah goreng pisang..
Banana Fritter & Cheese Sauce..
Humang.. baca nama dah tau sedap nak mampssssss...

OK..

Singgah jangan tak singgah :)
.
.
.




2 comments:

noradzlina.kamdani said...

mlm td mimpi jumpa hasya...

I want to lose weight said...

Lin - ntah2 ko nak dapat baby kot :)