Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, August 10, 2011

Segmen Tajaan - Kedai Kek Beatty

Tugasan mencabar sbb kena wat bulan puasa...
Dah ler akak ni penggemar kek..
Kalau tak pasal berat dah 119kg..
Mmg semgu sekali aku beli kek sebiji aku sorang makan..

Kek kat kedai Beatty ni..
Korang tengok gambar pun dah tau sedap..
Dia leh wat apa2 kek yg ada kat SR..
Choc Indul ke.. Cheese cake ke.. Oreo Cheese ke..
Banana Choc..Brownies Coco Mousse..
Strawberry Mousse.. Cappuccino Coffee Swirl Cheesecake..

Kalau pi layan gambar2 kek kat FB dia..
Confirm keyboard lencun dengan air liur..
Nak-nak bulan puasa ni :)

Lagi kek yang ada..
Carrot cake.. Choc moist... Velvet Marble..

Akak dah berangan ni nak tempah Red Velvet kat dia utk raya :)
Dan..
Jangan sapa2 dtg raya umah i hokay time RV tu ada..
Mmg tak bukak pintu punya..

Biskut raya pun ada..
Tapi tak pasti laaa tempahan masih diterima atau tidak...
Kena contact tokei kat dia punye FB..
Blog ada.. tapi lum siap sepenuhnya..

INI FB DIA - sila klik

Cheese Cup Cake pun ada...
Beraneka perisa dan rupa..
Sapa-sapa berhajat nak wat umah terbuka nanti..
Leh laa order CC kat Kedai Beatty ni..

Jangan lupa jengah FB dia hokay :)

.
.
.




1 comment:

Beattey said...

tq zel....buat review utk aku...thanks alot..