Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, August 18, 2011

Perkembangan Program Diet Ramadhan Minggu 3..


Selepas minggu pertama turun 3kg...
Pastu minggu kedua naik 300 gram..
Pada minggu ini, turun balik sket 200 gram..

Hehehe.. tu baru berat angin je tu..
Tapi dah hampir sangat dengan sasaran 115kg :)

Hampir tak hampir laaa..
Ada lagi 1100 gram untuk diturunkan..

Skang ni badan ok.. susu agak ok..
Cuma hari2 ada minor pening2..
Biasa laa tu, bila badan tak cukup air..
Nak-nak lak, Hasya dah serap semua air dan kalsium badan mami dia ni..

Awat tak serap lemak sekali nak oii..

Hasya masih underweight tau..
Berat dia 7 bulan, baru 6.4kg..
Rasa lengan mami dia berat lagi dari tu..

Tak kisah laa..
Janji Hasya sihat dan ceria serta tido awal setiap hari :)
.
.
.

5 comments:

noradzlina.kamdani said...

yg penting hasya sihat, berat x ikut carta tu xde la teruk sgt...cuba ko bg hasya minum air kanji...mgkn bole membantu...
cara buat air kanji...
msk nasi mcm biasa, tp ms nasi tgh menggelegak..ade air kanji..senduk sket bg suam2 kuku, letak gula sket klu nk..dh bole bg hasya minum...tp xyah bnyk2....takut lbh plak nnt termontel plak..ank buah aku minum air kanji 1 minggu sekali...

I want to lose weight said...

mil aku dah bagi :)
maybe ikut papa dia kot

amaniammar said...

x pe sis..

asal anak sihat sudah bahagia rasanya..anak sya dah 11/2 thn berat masih 9kg..camne tu...
makan no.1 dah gen badan kecik ikt ummy + ayah sah le berat x bp naik..

hope hasya sihat n cergas selalu...mami dia kena CERGAS lebih tuk keep on loss weight ye,..

KEEP IT UP SIS!!!

gebu's fairy tales said...

pipi tembam cangat tp tak le berat mana..tak kisah kak yg penting sihat ceriaaa

Bicikut said...

good luck, nanti leh cuba diet macam saya