Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, September 5, 2011

cerita panjang..

Ni bukan citer raya..
Wpun menggunakan gambar raya..

Ni suspek utama


Ni mangsa



Alkisahnya..

Dlm kul 10.45 pagi tadi aku call Mama Long..
Nak tanya Hasya demam ke tak?..
Sekali Mama Long dia kata ok je.. baru tido..

Dalam kul 11.00 pagi Mama Long called balik..
Katanya Hasya jatuh buai..
Abang Kalep buat..

Isk, berderau darah aku..
Dah laaa minah tu tengah demam..
Lepas tu tak jadi keje dah laa..
Dok tgk jam nak tunggu lunch hour..
Kena lak pagi ni ada kelas Paddayappa..
Tak berani lak aku nak tinggal pejabat kat depa..

Sampai umah PIL..
Aku terus laa terkam Hasya..
Tapi mula2 terserempak dengan Kalep dulu..
Cek-cek sumer ok, takde benjol.. lebam.. luka..

Pastu tanya Kalep.. camne adik leh jatuh..

SUSAH NAK CITER MAMI..
CERITA SANGAT PANJANG..

Cer Kalep pendekkan citer..

KALAU NAK CITER PENDEK..
CUBA MAMI TANYA BUAI..
BUAI MESTI TAHU..

Eeeeee...
Geram aku tau..
Dah laa jatuhkan adik..
Pastu nak memperbodoh-bodohkan aku pulak!!
.
.
.

8 comments:

Beattey said...

putus urat kentut aku gelak sambil lipat baju yg setimbun ni...kalep..kalep..

Syikin said...

hahahah lawak la kalep ni tau.. mewarisi sense of humor kak zel la ni..:)

mama iris said...

hahaha...lama x baca lawak minggu ini dari kalep....

Mummy said...

sungguh bertuah si kalep nih...

I want to lose weight said...

ni ada kat PID.. tengah menginsapi diri sbb aku dah ugut nak report polis pasai dia jatuhkan adik

-iLLa- said...

adoiiii sakit perut gelak statement terakhir tuhhh........tanya buai..

Mia-Ina said...

tu dia kalep nye statement...sabo je la

Ana Suzana said...

boleh kawankan kalep dgn apis ni..ekekekke