Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, September 28, 2011

CABARAN TURUN 5 KG


Pedulikkan hape orang kata..
Lantak laa.. nak makan lauk je ke..
Nak makan buah je ke..
Nak minum air je ke..

KAMI DI KUMPULAN MANUSIA MAHU KURUS AKAN TERUS BERJUANG!!!!

Akhirnya muncul juga setelah tamat PD50H.. PDR..
Cecukup laaa tu melahap dan tidak menjaga makan selama sebulan..
Sempena Syawal yang molia...
Semua mengambil kesempatan menambah berat..
Menambah lemak...
Menambah ukur lilit dan diameter..

Malas nak teruk2 bersyarat2 bagai..

Yang penting, pi kat KMMK dan daftar

Starting Weight =
3 oct =
10 oct =
17 oct =
24 oct =
31 oct (final weight) =

JUMLAH TURUN =


Maknanya... UPDATE MINGGUAN ADALAH WAJIB..
(hanya update berat di group)

Tidak perlu gambar-gambar apa bagai..
Kalau rajin buat..
Kali ni aku main yakin je pada semua peserta..
Kalau korang tipu aku..
Korang tipu sedunia laa maknanya..

HADIAH?!!

Yang pasti setiap yang lepas 5kg akan dapat Table Calendar PD50H..
Hadiah iringan nanti akan difikirkan..
Brooch aku banyak lagi ni nak dilantingkan.. :)
DVD aerobik pun melambak2..
.
.
.

16 comments:

sitynuress said...

aku nak join!!!

I want to lose weight said...

pi kat group KMMK

tinta hatiku said...

Yessss!!!
caiyok! caiyok!!

Jiejah @ Iza said...

mau joinnnnn , jap nanti daftar kat sinunnn

miss enichan said...

memandangkan yg nk anjur atkins macam ade xde jek...saye join ini!!haha..menarik tertarik..k.zel memey d bom! haha

sitynuress said...

kat mana grup tu??

Mummy said...

group tu ada kat fb dengan nama Kumpulan manusia mahu kurus

#ciksuzlin said...

nak join~tak jumpa group (T___T)

It's my life said...

nak join juga boleh? tak dpt hadiah pun tak apa janji boleh berjemaah bersama sama utk menurunkan berat badan :)

I want to lose weight said...

SESAPA YANG TAK JUMPA GROUP..

Sila add FB akak dulu..

Zalia hezlin...

Pstu PM nnt akak Add kan

amaniammar said...

sis...

Atkins contest kt KMMK lain ke dgn yg ni...

Min Aina Ila Aina said...

Sudah asking to join group

Bicikut said...

oyehh, sebulan 5kg,hehe..cecuba..

Bicikut said...

kalau atkins, tak sesuai letak 5kg sebulan..kena letak minimum 15kg sebulan,hehe

Min Aina Ila Aina said...

Nampaknya tak dapat join la...dah cuba nak join group KMMK hari sabtu lepas tapi belum diterima masuk lagi..hari ni dah 4/10.

I want to lose weight said...

MIN - cer add akak punya FB dulu..