Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, September 8, 2011

Mula dah....

Semlm Inche Izman dok telek hp dia sambil senyum sorang2..

BAHAYA TUH!!!

Sebagai bini mithali yg masak ikut mood..
Aku pun terus menyibuk hokay..
Apa yg suker sangat tu?!!

Pompuan lain aku mmg tak suspect lansung..
Tapi berbini lain.. aku syak sesangat!!!

Tepat hokay!!!

Dia tengah menelek gambor sebiji motor berkuasa tinggi..
Custom made..
Owner nak jual tolak rege modal dia buat je..

Huwaaaaa!!!!

Tak ske.. tak ske.. tak ske...

Wpun bakal madu aku tu sebiji motor..
Tetap tak sker!!!!

Kalau pompuan lain..
Boleh gak aku pi ganyang..
Tonyoh dia cecukup..
Tak cukup aku.. leh ajak Makcik Rehan & konco2 join sekali..

Tapi ni camne?

Haruskah cari keboji?!!
.
.
.

3 comments:

mimie1678 said...

haahhaha... kot org ko pggl aku sekali tau!

hat yg nie... ko balik kena ganyang kanggg... hahahaha...

mama iris said...

hahhaaha tak bernafsu langsung menengok bakal madu kak zel tu....apa laaa yg lelaki ni dok berkenan sgt ehh...hehehe....bertabah kak zel....dah dpt poh kong kan ari tu?so ni giliran inche izman lak berfoya2 kot...

#ciksuzlin said...

akak...buat la lagi challenge. kita nak join jugak (T___T) br jumpa blog ni