Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, September 12, 2011

Program Diet lagi...

Mintak mahap ler awal-awal..
Akak Zel skang berada dalam mode PASRAH..
Takde mood nak diet-diet dalam waktu terdekat..

Oleh itu..
Sesapa yang nak wat diet contest yang baru..
Dipersilakan..

Boleh war-warkan kat blog ni..
Dengan rela hati akak tolong watkan entry meleps punyer..

Kumpulan Manusia Mahu Kurus
Ini FB group yang menggantikan Program Diet Ramadhan..
Dalam tu.. berpuluh-puluh orang.. rela hati nak join...

Penaja hadiah juga sangat dialu-alukan..
Seperti biasa, iklan anda akan dilekatkan di LWC..
Dan akan diwar-warkan ke blog2 dan FB2 seantero dunia..

OK.. sapa yg ada idea nak wat diet contest camne..
Boleh keutarakan di ruangan komen..
Atau boleh diperbincangkan di wall KMMK.. :)
.
.
.

1 comment:

noradzlina.kamdani said...

wah..bestnye...nnt aku jengah FB la yek...
aku suke ayat tu..when i SEE FOOD...