Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, September 7, 2011

PROGRAM DIET RAMADHAN - info terakhir


Info terkini..

Sila hapdet berat pagi raya dia FB
Atau emel kepada akak..
Esok, pemenang akan ditentukan..
Berdasarkan BERAT TURUN PALING BANYAK..

Namun,
Jika anda turun 10kg sekali pun..
Tapi TIADA GAMBAR TIMBANG & FULL BODY pagi raya..
Secara automatiknya.. anda tidak layak untuk menang..
Syarat ni kan dah dipersetujui sejak dari awal..
Orang lain boleh buat, kenapa tidak anda :)

Untuk Kak Zel..

Hehehehe.. suka tau puasa tahun ni..
Turun 3.5kg..
Itu pun maybe sebab demam 2 kali..
Semalam timbang, dah 118kg balik..
Naik 2kg ++

Pi mampus laaa..
Malas nak pikir..

-dari akak yg dah lama pasrah-
.
.
.

7 comments:

Mia-Ina said...

dh letak di FB PDR....rs lega matlamat memasuki PDR berakhir dgn sukses.....tahniah juga kak zel dpt turun ....xpe, naik....tingkatkan diet semula lps ni...ada program lagi ke lps ramadhan ni..hehe :-)

azrin_zelina said...

sayapun dah letak dalam fb, emailpun dah hantar...
tahniah gak untuk zel dapat turunkan berat.
lepas ni agak2 ada ke lagi program macam ni???

noradzlina.kamdani said...

hu hu hu...aku updet gak..tp dlm blog...cuma tu bkn pg raya la..dh raya ke 5 br jumpa timbang...so terkeluar gak la kn? lg pun bkn nye bnyk turun pun....76.5 kg ms start PDR, amik berat pd 3.9 jd 74kg...

si tuan putri kiUt said...

sabar3..... faiz pun naik 3kg neh.....

bak kata zel... 'p mampos la' kan kan...

ahaksss...

Zareene Saifuddin said...

zel, ai redho di-disqualified-kan... sebab timbang tertinggal di rumah dah berat adalah mencanak naik sebaik sahaja menjejakkan kaki kat kampung halaman... penurunan berat badan dr 1st Ramadhan hingga 26 Ramadhan adalah sebanyak 3.6kg (fyi)

HaLiMaTuN SaAdIaH said...

Saya dah update kat fb, dah update kat blog, dah email kat akak...
Walaupon tak menang rasanya... Kotla ada saguhati melekat... Kihkihkih

amaniammar said...

sis..

sy dah update kt blog+email lagi...
hope diterima.walau x menang
list in top10 pun jd le...huhuuhuh

sebgai pembakar semangat utk terus berusaha