Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, November 16, 2011

Hampir mahu berjalan sudah...

Sila abaikan background yg macam gudang harta rampasan perang..

Tumpukan perhatian pada objek pink..
Yang pakai baju abang Kalep masa baby..

Yeeeeee... Kalep dulu mmg ada banyak baju pink..
:))

Sudah seminggu Hasya berlatih bertatih..
Belum boleh bangun sendiri..
Kena ada benda dia pegang baru leh berdiri..
Pastu kalau mami panggil..
Dia cuba laa langkah dalam 1-2 langkah..
Pastu jatuh :)

Mengikut pengalaman aku dengan Kalep dulu..
Tak lama dah ni..
Maybe dalam 2-3 minggu lagi..
Berjalan betul laa dia..

Mesti cute bila dia dah jalan..
Maklum laa.. Hasya ni renek je orangnya..
Kalau tgk live.. org mesti teka dia baru 6-7 bulan..
Check up Selasa lepas, panjang = 66cm, berat 7.2kg..

Takpe laa kecik.. janji sihat :)
.
.
.

5 comments:

ibh said...

Kejap ja..Hasya dah nak berjalan..Kejap ja masa berlalu...Huhuhuhu..aku ni nompang happy tgk anak org ja la...Heee

Mimy Hamid said...

rasa mcm semalam je kak zel pregnant hasya

mama iris said...

dah besar diaaa..kejap je..dlm gmbr nmpk besar,tp cenonet je ehh....geram tgk pipi..

Hafiz said...

huhuhu... lepas nie Khalif ada sparing partner utk memunggah... :D

MaMa aDaMaQiL said...

caya la hasya..cayok..cayok..alah kecik ke tembam ke jnji sehat kak lang tu yg pentingnye pn...