Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, November 20, 2011

Secara keseluruhannya...


Semalamkan photoshoot anak-anak aku kat Putrajaya..
Secara keseluruhannya..
Camtu ler rupa gambor Hasya sepanjang photoshoot tersebut..

Masam lenging hokay!!

Rasa nak selak baju tunjuk nenen..
Nak bagi dia senyum..

Sepincing pun takde manis muka..

Faktor-faktor penyumbang..

1- Cuaca panas (next time aku nak pilih tmpt ada econ)
2- Dah tiba time tido dia (kul 10.00 pagi)
3- Takut orang (photographer tu la dia takutkan)
4- Dah haus (mami lupa bawa air masak)
5- PAPA (manja papa ni.. asyik nak kepap je dgn papa dia)

Menjadikan dia moody semoody moody yang boleh..

Tapi pastu bawak g Alamanda suka pulak..
Kalau tau baik shoot kat Alamanda je..

Abang... berkelakuan cemerlang..
Membolehkan dia mendapat Hot Wheel sekotak :)

Papa memujuk hati mami..

TAKPE.. TAHUN DEPAN ADA REZEKI KITA WAT LAGI..

Tapikan papa..
Hati lebih terpujuk kalau papa kata...

BELI JELAH DLSR SENDIRI SEBIJI :))
.
.
.

No comments: