Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, November 1, 2011

Kim Kardashian failkan penceraian


Aku baca info ni dari
http://booh7979.blogspot.com/2011/11/divorce-after-72-days-of-marriage.html

Kim's Fairytale Wedding dok tayang lagi kat E!..
Depa ni dah nak bercerai pun..

Tapikan, dari awal masa Kim ni bgtau nak kahwin ngn Kris..
Aku mmg dah tak minat dah jantan ni..
Dah laa suka cari gaduh..
Pastu betui cam Khloe tuduh..
Dia seolah2 nak mengambil kesempatan atas populariti Kim..

Lepas perangai dia pun tak berapa semenggah sangat..
Nampak sangat cam berlakon kekonon sayang sgt kat Kim tu..
Tapi bila tiba tang nak wat preparation..
Selalu ambik mudah..
Lebih pentingkan anjing2 dia tu..

Tapi, depa dua ni untung besar tau dari perkahwinan singkat ni..
18 juta USD..
Pendapatan hasil dari magazines deal, TV coverage dan endorsement..

Nampaknya Kim Kardashian akan masuk carta la..
Shortest Celebrities Marriage..

Tu ler.. hari tu kalau dia teruskan dengan Shenggo tu pun takpe..
Banyak2 BF Kim ni..
Shenggo tu laa aku paling berkenan..

Ntah-ntah kang balik semula pada Reggie Bush..

Tunggu dan lihat sahaja..

Ni yang wat aku berat hati nak potong E!..
Dah ler MIJ dah sound..
Nanti kalau dah tak keje..
Astro tu tinggalkan basic package sudah ler.. :(
.
.
.

1 comment:

Va Va Voom said...

Hi-5 Kak Zel! sa pun lebih suka Kim couple dgn Shenggo;-)