Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, November 21, 2011

TAHNIAH HARIMAU MUDA :)



Walaupun beberapa kali hampir terlelap..
(sungguh tak dramatik)
Tapi tetap tunggu depan TV hingga abih bagi pingat :)

MIJ cakap.. MAMI NI OVER LAAAAA!!!

Hehehe..

Yelah.. mata dah kuyu..
Kejap2 pejam... kejap2 buka..

Tapi, bila suara MIJ.. "HAH.. HAH.. HAH... GOL!!!!"
Aku pun terus duduk tepuk tangan sambil bersorak..
Padahal tak gol pun :))

Masa penalty kick..
Kali ni duduk sambil riba Hasya yg dah lelap..
Bila tiba giliran si Naga nonot sakit tu..
Dan di save oleh Khairul Fahmi..
Aku terus melonjak nak high five dengan MIJ..
Natijahnya..
Hasya terus jatuh bergolek ke atas lantai berlapikkan tilam.. :))
Namun, dia meneruskan tido kerana terlalu mengantuk..

Apa-apa pun..
Tahniah pada Harimau Malaysia..
Pingat emas yang sungguh bermakna..
Tak pedulik laaa keseluruhan kita nombor bape pun..
Janji pingat emas bola sepak, Malaysia punya..

Ni dia hero Harimau Muda..
HUN... u r the best bro!!!!

Kak Zel suka mamat ni.. Comel :)
Yang score masa game awal2 peringkat kumpulan hari tu..
Tapi lepas tu katanya cedera tak muncul2 dah smpi sudah..

TAHNIAH MALAYSIA!!!
.
.
.

4 comments:

Zareene Saifuddin said...

Tahniah Malaysia.. Tahniah skuad Harimau Muda.. zel, ko prasan x si apek tu main bola cam dalam shaolin soccer kan... bola asek terlekat jerrr kat tangan dia tu... cayalah apek...

mama iris said...

wahhh memasing Hun ehh.....betol la akak ckp kan...kalo tak jaringan fakri,tak masuk lah final....so takyah kutuk lebih2 sgt..

I want to lose weight said...

Hehee.. dia dah twit HUN dia ke belum?
Pagi ni tak sempat nak cek twitter ;)

adyputra said...

Ye la kak zel.. Kfcm sekarang kemain meletop lagi antara karier dengan kontroversi.. Apapun berbangga menjadi sebahagian nadi negara..