Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, December 28, 2011

Bosan la Ombak Rindu


Bangun pagi-pagi terus beli hokay..
Semangat!!!

Wpun selama ni keje aku donlod je filem2 Astro 1st ni..

Lepas tgk seround..

BOSAN LAAAA!!!!

Mesti korang kata feel kat wayang lain..
Kat umah lain..

Tak gak.. sbb aku ni kalau tgk hindustan yang sedey..
Mengungu-ngungu menangis sorang2 depan TV..

Sebenarnya aku mmg kurang sket..
Kalau pepilem yang berbahasa novel ni..
Lagenda Budak Setan tu pun aku tak suka..
Nora Elena tu pun aku layan klu ada.. ada laa..
Tak tengok pun takpe..

Jenuh aku cari..
Part mana nak menangis ni..

Tak ralat laa tak dapat tgk wayang..
Tapi ralat sebab bil astro aku dah bertambah pulak bulan depan ni :(
.

.

3 comments:

mia-ina said...

mia pn x tgk lg..sekadar bc novel ja

Min Aina Ila Aina said...

Saya download je, dah ada kat youtube. Sekadar nak tengok, tak tengok nak komen lelebih pun tak boleh.

Farrah Hasna said...

lain org lain citarasanya kan..ade org btul2 feel tgk citer ni dan sebaliknya:-)salam syg