Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, December 17, 2011

Melawat Hytex, Kepong

Acara wajib aku dengan Makcik Rehan..
Adalah memborong baju anak di Hytex Kepong..
Kali ni tak buat kat dewan dah..
Area kilang tu jugak..
Tapi atas sket..

Yang bestnya..
Parking banyak..

Kali ni ada banyak section..
Paling dikerumuni.. section reject...
Sebab.. murah laaa...


Seluar-seluar Khaleef ni semua rm8 sehelai..
Adalah reject sket-sket..
Kotor yang kalau dibasuh hilang punya..


Yang ni pun kat bhgn reject jugak..
Baju-baju Hasya ni.. RM3.00 sehelai..
Puas laa ko berbaju nak oiiii...

Bulan ni mami ko ntah kerasukan apa pun tak tau..
Asyik beli baju tak sudah-sudah..
Online.. g Sogo.. g TF.. g Billion..
Asyik baju.. baju.. baju...

Trauma nak kena benti keje kot..
Takut nnt dah takde keje..
Tak boleh nak beli baju lagi..
So, beli smpi umur 2-3 tahun siap-siap :))

Ni pun murah2 gak..
Rm3.. kasut tu je RM10..


T-shirt Kalep selai.. jadi laa pada takde..
Lagipun baju raya dia tahun ni pun banyak tak pakai lagi..
Abih tu dah tak kemana..

Yang Hasya hempap tu baju Papa..
Kali ni ada banyak baju adult yg branded sket..
Ada nike.. puma.. sumer RM15.00..

Ni Hasya lagi..
Jeans.. skirt jeans.. dengan cardigan yg pendek tu..

Ok jelah kot warehouse sale kali ni..
Tak cam dulu-dulu..
Singgit pun banyak..
La ni paling murah RM3..
Tu pun jenuh nak kirai..


Sapa-sapa nak pi..
Masih ada lagi tau..

4 comments:

kakngah said...

mak ai... rambang bijik mata aku tgk baju hasya. raissa belum ada stok baju bajan gegirl. next time kalau koram buat lawatan lagi.. nak hekot wey....

MaMa aDaMaQiL said...

byk pulak skang ni..last arah g mase dh nk dkt due aqil..mcm hampeh je..pastu mcm mls nk g..kalo kat msia dh terjah ni dkt je..huhu

I want to lose weight said...

kali ni mmg banyak betul baju-bajan..
jeans2 baby pn banyak..

sebelum2 ni susah nak cari seluar

mimie1678 said...

hahaha... aku pun mcm nie gak masa nak berenti kerja.. heboh beli tudung tak renti2..