Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Friday, March 28, 2014

Medan Part VI - Medan Mall

Medan Mall ni cam shopping complex biasa je..
Dalamnya ada bahagian supermarket..
Ada bahagian kedai-kedai..

Yang lain sket..
Kat tingkat 2..
Ada tempat beli kasut yang besar gila..
Penuh dengan kasut-kasut..

Pastu ada bahagian beg-beg..

Aku tak shopping apa pun kat sini..
Cuma MIJ beli bag untuk tab dia..
So, senang nak bawak sana sini..



Budak seluar pink tu..
Dalam kereta muntah coco crunch..
Kalau muntah kat dia je takpe..
Baju dia sebeban aku bawak..
Sebeban pulak aku beli..

Ni dia muntah kat seluar aku..
Dah laaa aku bawak seluar ngam2 3 helai..
1 helai seluar tido..

Oleh itu.. malam pertama tu..
Gi makan..
Terpaksa laa sarung seluar tido..

Takpe..
Takde orang peduli pun..
Biasa laa kan.. gemuk pakai apa pun tak lawa..
Suar tido ke.. suar siang ke..
Sama je lebih kurang :))





1 comment:

myza said...

Ala sedih ja ayat kakzel..sapa kata chubby xlawa..ada manisnya hehe