Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, March 11, 2014

Suram... MH370




Wpun matahari bersinar kuat..
Bumi disimbahi cahaya terang smpi ke Maghrib..
Tapi suasana tetap diselubungi kesuraman..
Hati yang suram..

Sejak kapal terbang hilang..

Hati ni sayu je..
Nak-nak sekarang TV dah mula interview keluarga mangsa..
Tiap kali mak pasangan yang honeymoon tu menangis..
Aku pun ikut la menangis sekali..

Dah masuk hari ke-5..
Sikit clue pun takde lagi..
Clue yang direka-reka.. ditambah-tambah banyak..
Sampai mual nak baca..

Skang ni sibuk pulak dikaji perihal FA dan pembantu juruterbang..
Hal-hal peribadi dia pulak tu..
Hormat laa sikit keluarga dia..
Dahlah anak depa hilang..
Tak tau hidup ke tidak lagi..
Orang pulak seronok dok korek hal2 dia..
Publish kat internet..

Sebelum post atau share apa-apa..
Cuba tukar nama si polan tu..
Jadi nama sendiri..

ZALIA HEZLIN BERPOYA-POYA SEBELUM HILANG DITELAN AWAN!!

Suka?!! Bangga?!!!

Life is tough, but it's tougher when you're stupid
Read more at http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/j/johnwayne109679.html#FF4CjkapGCC7VDo2.99
LIFE IS TOUGH.. BUT IT'S TOUGHER WHEN YOU'RE STUPID
.
.
.

2 comments:

Natrah Norlin said...

nak buat caner kak..bodoh takde sempadan dorang sume tu

Mimy Hamid said...

yer ar betul kak zel..suka tul kak zel kalau mengomel..comel..hahah